Friday, September 9, 2016

Храната за която сме създадени или в търсене на перфектното здраве 3/3

Моля да прочетете първо част 1 и част 2...

"Нека храната да бъде вашето лекарство, а вашето лекарство нека бъде вашата храна."
-- Хипократ, „Бащата на медицината"


Въпросът е "Коя е храната?"
Много хора казват: "Коя е храната която хората са яли през хилядолетията?"
Но правилният въпрос е: "Коя е храната за която сме проектирани?"
Да, ние можем да ядем червеи, гъсеници, медузи и т.н. за да оцелеем но храната за която сме проектирани са узрелите на дървото плодове: http://bit.ly/2cL7bfG
http://bit.ly/2cbrbEm
http://bit.ly/2cf6x6V
По същия начин ако почнем да наливаме в резервоара на един бензинов автомобил нафта неговата оптимална работа се нарушава и когато нафтата достигне определен процент двигателят спира да работи. Същото е и с нашето здраве. Колкото повече нараства процентът на храните които са различни от узрели плодове (и зеленчуци) толкова повече се влошава нашето здраве и качеството ни на живот.

Освен това узрелите на дървото плодове са най-мощната от енергетично отношение храна. Листата на дървото чрез фотосинтезата цяла година поемат слънчевата енергия която попада върху тях и най-висшите и фини вибрации от нея се складират в плодовете. Така че листата 
са концентрирана слънчева енергия а плодовете са концентрирана концентрирана слънчева енергия.
Хапването на узрели плодове води до мигновенна енергизация на човека. Обратното: консумирането на термично умъртвени храни води до тежест в стомаха, отпадналост, сънливост и липса на енергия. Това е така тъй като организмът ни не е проектиран за мъртва храна и му е нужно голямо количество енергия да преработи тази храна, да се освободи от нея и да изхвърли токсините.
Тук за илюстрация ще публикувам няколко измервания с Био-резонансен Анализатор на това как Узрелите на дървото плодове мигновенно променят енергетиката ни.




No comments:

Post a Comment